http://afyon-milliyet-evdenevenakliyat.blogspot.com.tr/

Afyon Evden Eve Nakliyat

                    Afyon Evden Eve Nakliyat

iletişim:05374092406
             05314360212
                          Firmamız 21 yıldan bu yana Afyon evden eve nakliyat sektöründe hizmet vermektedir.Ayrıntılı bilgi içi bu bağlantıdan web sitemize ulaşın. Ev taşıma konusunda uzman kadroyla tamamen müşteri memnuniyeti odaklı çalışır.Hizmetlerimiz arasında paketleme,sigortalama,Eskişehir evden eve nakliyat asansörü,eşya toplama,mobilya eleman desteği sınırsız hizmet seçenekleri mevcuttur.

Afyon Evden Eve Nakliyat Paketleme

             Bize ulaştığınız andan itibaren bir süreç başlar.İlk önce ücretsiz ekspertiz hizmetimizden faydalanmanızı  sağlarız.Elemanımız eşyalarınız ve evinizin konumunu gözlemler ve size en uygun taşıma planını çıkartır.Böylece sonradan çıkacak bir problemin önüne geçmiş oluruz.Fiyat sabitlenir,taşıma günü belirlenir ve sözleşme yapılır nakliyat sigorta poliçeniz hazırlanır.
                   Daha sonraki süreç eşyalarınızı biz toplayacak isek ekip evinize gelir mutfak eşyalarınız paketlenir sandıklara koyulur,elbiseler askılı kolilere yerleştirilir,mobilyalar ve beyaz eşyalar sökülür ve bunlar paketlendikten sonra araca yerleştirilir.
                    Afyon nakliyat asansörlü taşıma yapılacaksa asansörcü bilgilendirilir ve taşınacağınız eve asansör kurulur.
                                       
Afyon asansörlü taşıma
      Afyon nakliye yerleştirme aşamasında neleri sökmüş isek taşındığınız evde hepsi yerli yerince yerleştirilir.Mobilyalar kurulur,beyaz eşyalar montaj edilir.Eşyalarınız oda oda ayrılır.Ek seçeneklerimiz ücrete tabidir.Klima montajı,uydu montajı,şofben vesaire bunların montajları ek ücrete tabidir.

               Eskişehir evden eve nakliyat  hizmetimiz ülkemizin her ilinde mevcuttur.Uygun taşıma fiyatı elde edebilmek için aynı yöne giden personellerin eşyaları aynı araç ta  taşınır.Böylece taşıma maliyetini ikiye bölmüş oluyoruz.Taşınma tarihinizden 1 hafta önce bize bildirirseniz sizlere en uygun fiyatı çıkartacağımız dan endişeniz olmasın.Ayrıca Afyon şehirler arası evden eve nakliyat aşaması Türkiye'nin hangi iline giderseniz gidin maksimum 48 saatte teslim edilecek şekilde organize edilir.
      Doğu ve güneydoğu bölgesine taşınan personellere %25  e varan indirim imkanları sunmaktayız.Ayrıca terör bölgesi olmasından dolayı müşteri bilgileri herzaman saklıdır ve logosuz araçlarla sevkiyat yapılır.
       Milliyet Afyon Nakliyat her zaman uygun fiyat ve kaliteli hizmet anlayışıyla hareket eder.Verdiği fiyatlarda samimi ve vicdanının sesini dinleyerek hareket eder.Açgözlü bir firma değildir.
        Bizimle yada bizsiz taşınacağınız evin hayırlı olmasını dileriz.
                                 Milliyet Nakliyat Ailesi....................


                         



1 yorum:

Afyon Evden Eve Nakliyat Paketleme

Adana Evden Eve Nakliyat

Adana Evden Eve Nakliyat